Gerriet Reinders MZM logo

Zorgen zonder Zorgen

Algemene voorwaarden Gerriet Reinders MZM gerriet reinders facebook

Welkom op mijn site

 

De afgelopen 26 jaar heb ik verschillende functies bekleedt zoals  ziekenverzorgster, coördinator en teamleider Zorg en Welzijn met als specialisatie Dementiezorg.

 In de  jaren dat ik werkzaam was in de ouderenzorg heb ik in gesprek met mantelzorgers vaak gehoord en gezien hoe pittig het kan zijn om mantelzorger te zijn.

 

Mantelzorg wordt vaak geleidelijk intensiever. Het kan invloed hebben op je sociale leven, je relatie, je werk en zelfs je eigen gezondheid kan in gedrang komen.

Daarbij heb ik persoonlijk ervaren als mantelzorger dat het niet meevalt om alle ballen in de lucht te houden. Soms kan een kleine verandering in de mantelzorgsituatie disbalans in werk, privé en zorg geven.  Je wil dan ook niet veel tijd kwijt zijn aan het regelen van de juiste  zorg. Helaas is het in de praktijk zo dat  het niet altijd duidelijk is bij welk loket/instantie  je moet zijn en voelt het of je van het kastje naar de muur gestuurd wordt.

 

Dit zou en moest toch anders kunnen? wie kon mij als mantelzorger daarin ondersteunen?

Gedreven door deze ervaringen ben ik mij gaan specialiseren om zelf het verschil te gaan maken in de ondersteuning van mantelzorgers.

Ik heb de Post HBO opleiding tot Mantelzorgmakelaar gevolgd en ben nu werkzaam als

Erkend Mantelzorgmakelaar en onafhankelijke Cliëntondersteuner.

 

Mijn werkgebied is: Drenthe, Overijssel en Friesland

Heeft u een Mantel -Zorg vraag? Neem dan contact met mij op info@gerrietreindersmzm.nl

of bel 06-45300851

 

 

Mantelzorgmakelaar en clientondersteuner

Als mantelzorgmakelaar ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor mantelzorgmakelaars www.bmzm.nl

Tevens ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking, de BCMB. Kijk voor meer informatie op www.bcmb.nl

beroepsvereniging van clientondersteuners voor mensen met een beperking

© Klinkhamer Reclame